Olivier Strelli - image panier 0

History

profiel van het bedrijf

Olivier Strelli herkende in high-end ready-to-wear is een merk met een meerderheid van zijn producten zijn ontworpen en vervaardigd in België. Het merk dankt zijn authenticiteit en zijn emblematische voor de uitvoering van edele materialen, kleuren exotische en vloeiende lijnen.

1979 Oprichting van het merk Olivier Strelli die internationaal groeit.

authentiek merk

Afrikaanse Boubou en gedrukt etnisch met vrolijke kleuren, het geheim van Olivier Strelli ligt in de wortels kosmopolitisch van de familiesaga. Tribale tekeningen worden met de hand getekend, voordat deze wordt gescand.

Elke creatie komt tot leven door een palet van acht tot tien exotische kleuren die, eenmaal samengebracht, creëren een symfonie. Alle draden zijn handgekleurd door een Belgische vakman.

We zijn op zoek naar het mengsel ideaal van extra wol, katoen en zijde omwille van elegantie en lichtheid. Dit mengsel wordt vervolgens geweven om een ​​stof te creëren die zowel zacht als warm is. Het duurt dus 8 km net, bijna 8 miljoen oversteekverbindingen om te voltooien het maken van een Olivier Strelli-sjaal.

Wij willen reageren de diversiteit van hedendaagse levensstijl door sjaals van verschillende modellen en formaten.

Een trendy look met accenten Etnisch weerspiegelt de geest van moderne nomaden op het kruispunt van werelden. Onze volgers niet groepeer daarom niet onder een gemeenschappelijke noemer.

We beschouwen elk collectie als een evolutie in plaats van een revolutie, waarbij elke collectie kleedt de seizoenen aan met zijn kleuren en nieuwe graphics.

Een opeenvolging van edele materialen, warme kleuren en de aandacht voor detail is het handelsmerk van Olivier Strelli.

onze waarden

We willen overbrengen via onze sjaalcollecties: kwaliteit, warmte, zoetheid, luxe, verfijning, plezier, kosmopolitisme en kleur. Trots op onzeBelgische identiteit, we verdedigen onze lokale kleuren door al onze kleuren te produceren sjaals in een Belgische werkplaats.